CREATIONS

Bij CREATIONS kun je terecht voor alle denkbare mediaproducten die
jouw bedrijf of organisatie nodig heeft. Van logo tot bedrijfsvideo, wij maken visueel aantrekkelijke producten waar je klanten van zullen smullen!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Waarom CREATIONS?

Bij SiNTLUCASNXT CREATIONS bieden wij voor een scherpe prijs mediaproducten aan. Samen met jong creatief talent van het SintLucas maken wij unieke producten die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Van een nieuwe huisstijl tot aan bedrijfsfilms; wij kunnen het maken.

Op zoek naar een nieuw logo?

Voor logo’s hebben we op dit moment een unieke challenge, waarbij je ons je wensen doorgeeft en vervolgens kunt kiezen uit de designs van verschillende ontwerpers. Iets voor jou? Start je challenge!

Voordelen

  • Kwaliteit voor een mega scherpe prijs
  • Help studenten aan werkervaring
  • Draag bij aan beter onderwijs!
  • Een frisse blik door onze jonge, getallenteerde ontwerpers
  • Gemakkeljk bestellen
  • Altijd een vast contact persoon
huisstijl

Huisstijl & branding

Het perfecte logo blijft hangen bij jouw doelgroep, een bijpassend visitekaartje zorgt ervoor dat je professioneler overkomt en met jouw netwerk in contact kunt blijven. Onze NXTers zijn aanstormende professionals en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. Zij zetten jouw wensen moeiteloos om in unieke, tijdloze huisstijl-items!

Aan de slag!

Video


Van script tot montage, een creatieve filmcrew staat klaar om aan de slag te gaan! Of je nou een unieke videocommercial wilt, een interview of een sfeerimpressie van je evenement, wij maken een unieke video ervaring.

Aan de slag!

Fotografie


Van script tot montage, een creatieve filmcrew staat klaar om aan de slag te gaan! Of je nou een unieke videocommercial wilt, een interview of een sfeerimpressie van je evenement, wij maken een unieke video ervaring.

Aan de slag!

iMac webdesign

Online & Web

Online wil je natuurlijk ook gezien worden. Onze vormgevers helpen je bij het opzetten van je social media kanalen en hoe je deze kunt vormgeven. Daarnaast verzorgen wij je website of de digitale content.

Aan de slag!

Evenementen management


Evenementen die tot in de puntjes zijn verzorgd, op unieke locaties. Dat kan geregeld worden bij NXT.

Aan de slag!

Slimmer werken dankzij interactieve instructies​

Instructies, we komen ze dagelijks tegen. Van het bedienen van machines en apparaten tot en met het omgaan met klanten en bezoekers. ​
Helaas hebben instructies vaak een vorm die niet aanspreekt en zijn ze ronduit vervelend om te gebruiken; worden genegeerd of niet goed uitgevoerd. Dit leidt tot fouten, ineffectiviteit, verhoging van werkdruk en onveilige situaties.​

Ervaart u dit ook? SintLucasNXT lost het voor u op!​

Aan de slag!

Liever meteen persoonlijk contact?

Ons team van professionals en creatieve talenten denkt graag met je mee.

Neem contact op

Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een reactie.

We proberen je natuurlijk zo snel mogelijk te helpen!