CREATIONS

Wil je liever compleet ontzorgd worden? Dan ben je bij onze CREATIONS afdeling aan het juiste adres. Hier maken wij jouw creatief product voor een vooraf afgesproken prijs. Van bedrijfsvideo tot website en van logo tot infographic

Waarom CREATIONS?

Heb je zelf geen tijd of geen ervaring om een student te begeleiden in een opdracht of bijbaan? Bij SiNTLUCASNXT CREATIONS bieden we ook fixed price projecten aan.

Professionals begeleiden de  studenten, zorgen ervoor dat zij binnen de afgesproken tijd opleveren en ze bewaken de kwaliteit. Samen met jong creatief talent van SintLucas maken wij unieke producten die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Van een nieuwe huisstijl tot aan bedrijfsfilms; wij kunnen het maken.  

Voordelen

 • Kwaliteit voor een marktconform studententarief
 • Ontzorgen door projectbegeleiding van een professional
 • Help studenten aan werkervaring
 • Draag bij aan de verbetering van het onderwijs
 • Een frisse blik door onze jonge, getalenteerde ontwerpers
 • Altijd een vast contact persoon

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Om onze startende onderneming een wat professionelere uitstraling te geven wilden we om te beginnen een mooi logo. In samenwerking met SiNTLUCASNXT is er een heel mooi logo + beeldmerk gemaakt. Heel prettig was de open, informele maar ook duidelijke communicatie en de flexibiliteit. Een hele fijne samenwerking!

 

R-Energy -

Als startende ondernemer was het voor mij erg fijn dat ik mijn website, visitekaartjes, beeldmerken/logo aan de creatievelingen van SiNTLUCASNXTNXT kon overlaten. Zodoende had ik meer tijd om de focus te leggen op al het andere wat komt kijken bij een eigen bedrijf starten.
Geen vraag is teveel voor SiNTLUCASNXT.

Flow In Organizing -

Als toonaangevende fabrikant van feestkleding wilde wij een nieuwe collectie Peaky Blinders kostuums in de markt gaan zetten. Dit was voor ons tevens het moment om onze nieuwe naam en identiteit onder de aandacht te brengen.

Om alle klanten hiervan op de hoogte te brengen is een zeer hoogwaardige bedrijfsfilm gemaakt, met de studenten als acteurs en onder begeleiding van producent en oud student Pim van Wijchen.
Wij hebben hier vanuit heel Europa zeer veel lof voor ontvangen, en de eerste serie kostuums is inmiddels uitverkocht.

Wilbers & Wilbers -

Contact

Neem direct persoonlijk contact op, of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  Pim van Wijchen
  Alumnus van SintLucas, onze creatieve regelneef, kwartiermaker van CREATIONS.

  T: 0031 6 39 88 88 25
  E: pim@sintlucasnxt.nl