Het is de missie van SintLucas om creatieve talenten naar een succesvolle toekomst te brengen. Met het nieuwe initiatief SiNTLUCASNXT verstevigen we de verbinding met de beroepspraktijk. Studenten kunnen meer ervaring opdoen in het werkveld en bedrijven krijgen de kans om te werken met jonge talenten.

Een van de onderdelen is SINTLUCASNXT CREATIONS. Dit is een productiehuis waarin we alle denkbare vraagstukken van jouw bedrijf invullen. Van huisstijl ontwikkeling tot AR-video producties, wij nemen graag alles uit handen.

Pim is kwartiermaker voor SiNTLUCASNXT CREATIONS. Hij is verantwoordelijk voor de begeleiding en kwaliteitsbewaking van diverse mediaproducties die door studenten worden uitgevoerd. Op het moment jij een aanvraag indiendland deze bij Pim. Hij zal contact met je opnemen en de opdracht van a tot z doorlopen.

Pim van Wijchen

Sinds december 2018 ben ik in dienst bij SiNTLUCASNXT. Mijn taak is om onze NXTers zo goed mogelijk te begeleiden zodat er aan het eind van de rit een fantastisch eindproduct gemaakt wordt. Als CREATIONS klant zul je met mij contact hebben. Kan ik je ergens mee helpen? Bel me gerust! 06 398 888 25, of stuur even een mailtje naar pim@sintlucasnxt.nl