BIJBAAN ETALAGE STYLING

✓ETALAGE STYLING ✓SEPTEMBER ✓ROERMOND ✓ LANGDURIGE BIJBAAN ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

Heb jij net je diploma ruimtelijk vormgeving in de pocket, en ben je op zoek naar een toffe uitdaging? Let dan even goed op!

MC-ID is het styling- en ontwerpbureau van (interieur)styliste Milou Cox. Het bedrijf krijgt veel aanvragen, en eigenaresse Milou kan wel een paar extra handen gebruiken.

Je gaat aan de slag met het inrichten van etalages, en decoreren van winkels. Dit doe je allemaal vanuit het magazijn in Roermond. Je zoekt daar alle toffe items bij elkaar, bereidt alles voor en rijdt zelfstandig naar  de klanten toe. Daar bouw je een toffe (seizoensgebonden) etalage op. Per opdracht wordt er vooraf afgestemd hoeveel tijd je krijgt om de etalage te realiseren.

Omdat je alleen op pad gaat, is het fijn als je zelfstandig kan werken. Ook is het fijn als je representatief bent en een babbeltje kan maken met de klant.

Direct aan de slag?
Heb je een vraag? 

Samenvatting

Skills
Ervaring op het gebied van etalage-inrichting, decoratie, en styling.
Rijbewijs is een must!
Zelfstandig
Representatief

Op te leveren
Mooie seizoensgebonden etalages

Opdrachtgever
MC-ID is het styling- en ontwerpbureau van (interieur)styliste Milou Cox. MC-ID is al jaren succesvol in het verlenen van professioneel en onafhankelijk interieurontwerp en -advies aan particulieren en bedrijven, het inrichten van etalages en het stylen van winkels.

www.mc-id.nl

Locatie
Roermond. Vanuit hier vertrek je naar alle klanten.

Aantal uren
Het aantal uren per week kan erg afwisselend zijn. De ene keer werk je fulltime (40 uur) de andere week heb je het wat rustiger. Op het moment dat je in contact komt met Milou zal zij de planning met je delen. Per opdracht wordt er vooraf afgestemd hoeveel tijd je krijgt om de etalage te realiseren.

Werkdagen
In overleg

Wanneer
Medio september

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd, zeker tot februari. Als de drukte aanhoud, en de samenwerking bevalt wellicht nog wel langer.

Uurloon

UURLOON (BRUTO)

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Wel al ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?