BIJBAAN LIVESTREAM

✓LIVESTREAM (AV) ✓SEPTEMBER 2020 ✓GELDROP ✓ LANGDURIGE BIJBAAN ✓8 UREN PER PRODUCTIE (MAANDELIJKS) VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

In Kasteel Geldrop vinden maandelijks concerten plaats. Waar in het jaar 1600 mannen met baarden in harnas tot rust kwamen na een potje knokken, verzamelen nu muziekliefhebbers om te genieten van klassieke muziekstukken. Deze worden gespeeld door jonge, opkomende artiesten.

Door de corona maatregelen, mogen er helaas maar een beperkt aantal bezoekers de concertzaal binnen. Om te zorgen dat er toch zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van deze muziek, zijn we gevraagd om een NXTer te zoeken die deze concerten gaat voorzien van een livestream, voor zowel beeld als geluid.

Dus, heb jij ervaring met het opzetten van een livestream? Kan jij een concert mooi in beeld brengen, en weet jij de microfoons op de juiste plekken te zetten? Reageer dan snel!

Foto door Martin Groen

Direct aan de slag?
Heb je een vraag? 

Samenvatting

Skills
Opzetten van een livestream
Geluidsopname
Video-opname

Op te leveren
Maandelijks een livestream

Opdrachtgever
KASTEELCONCERTEN GELDROP verzorgt jaarlijks een cyclus van acht reguliere concerten, maandelijks in de maanden september tot en met april.
http://www.kasteelgeldrop.nl/

Locatie
Kasteel Geldrop

Aantal uren
8 uur per concert

Werkdagen
Maandelijks, op zondagen.

Wanneer
Eerste concert vindt plaats op 20 september.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd.

Uurloon

UURLOON (BRUTO)

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Wel al ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?