Background

BESTEL JOUW UNIEKE BEDRIJFSLOGO

Ontvang na je bestelling unieke ontwerpvoorstellen van onze jonge, getalenteerde designers!

 € 349,-

EEN GREEP UIT ONS WERK:

HOE GAAN WE TE WERK?

Stap 1: plaats jouw opdracht

Jij zet jouw wensen op papier, onze vormgevers gaan meteen aan de slag. Sit back and relax! Binnen 5 werkdagen ontvang jij jouw voorstellen!

Stap 2: kies een ontwerp

Jij kiest het ontwerpvoorstel dat het beste aansluit bij je wensen. Geef eventueel aan wat je daarin graag anders zou zien.

Stap 3: puntjes op de i

De vormgever die het door jou gekozen ontwerp heeft gemaakt gaat aan de slag om jouw feedback te verwerken. Wil je een ander lettertype? Is de kleur nog niet helemaal wat je had verwacht? Geen punt, we will fix it!

Stap 4: oplevering

Wij leveren jouw unieke logo in alle nodige bestandsformaten.


Minimalistisch
Modern
Volwassen
Kinderlijk
Vrouwelijk
Mannelijk
Stoer
Speels
Geraffineerd
Groen
Luxueus
Geometrisch
Organisch
Abstract
Stylish

Wat voor type logo heb je in gedachten?

Een logo is hét item waaraan uw bedrijf of merk herkend wordt. Die kies je dus niet zomaar. Om je te helpen bieden we verschillende opties aan. Nadat je hebt gekozen vragen we wat informatie over je bedrijf om zo samen het beste resultaat te behalen!

Typografisch logo

✓   Het meest gebruikte en meest toegankelijke is een typografisch logo. Typografische logo’s bestaan enkel uit tekst, zonder andere elementen of poespas. Strak en tijdloos vormgegeven met een lettertype dat past bij uw bedrijf. 
 

Letter logo / Monogram

✓   Heel klassiek is het letter logo of monogram. Heeft jouw bedrijf een naam van een persoon die moet blijven hangen, zoals Albert Heijn of Vroom en Dreesman, of is de afkorting van je bedrijf bijna beroemder dan de naam zelf? Dan is wellicht een letter logo een goede keuze.

Beeldmerk

✓   Een beeldmerk is een logo zonder tekst. Het bestaat uit een herkenbare, eenvoudige afbeelding. Deze is gemakkelijk toepasbaar op allerlei uitingen van uw bedrijf, van briefpapier tot bedrijfskleding en van usb-sticks tot reclame-uitingen. 
 

Combinatielogo

✓   Een combinatielogo bestaat uit een typografisch logo en een beeldmerk. Deze twee elementen kunnen elkaar enorm versterken maar zijn ook los van elkaar te gebruiken. De mogelijkheden met dit type logo zijn eindeloos.