• Sfeerbeeld Sintlucasnxt

    Online & crossmedia

    Je wilt natuurlijk ook online mooi voor de dag komen. Onze vormgevers helpen je bij het opzetten van jouw website, social media of het maken van online content!

Waar hebben wij te bieden?

Wij zorgen er graag voor dat jouw bedrijf online goed voor de dag komt. Denk hierbij aan de volgende diensten.

  • Het maken van een website;
  • Het opzetten van diverse social media kanalen;
  • Het maken van online advertenties/banners;
  • Het onderhouden van jouw webshop;
  • nog veel meer!

ONLINE EN VINDBAAR – COMPLEET OP MAAT – MOBIEL VRIENDELIJK – VANAF € 600,-

EEN GREEP UIT ONS WERK:

Flow In Organizing

Als professional organizer begeleid ik je bij het creëren van orde en overzicht in huis. Ik help je meer grip te krijgen op je spullen. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Het geeft je rust om datgene te doen wat je het allerliefste doet!

www.flowinorganizing.nl

Consortium Creatief Vakman

Een creatief vakman maakt exclusieve producten, zoals meubels, tassen, hoeden, serviesgoed, ramen en functionele of decoratieve objecten vanuit vakmanschap. 

www.creatiefvakman.nl

Cally

Mensen mooi maken, een mooi gevoel geven, dat is mijn passie.  Bij CALLY.mooigevoel kun je heerlijk ontspannen. En tegelijk aan je huidverbetering werken. Laat je verzorgen in een fijne omgeving, omringd door rust en harmonie, en geniet.

www.callymooigevoel.com

Online en vindbaar voor ondernemers

Website laten maken? Dan ben je bij NXT aan het juiste adres! De perfecte website, op maat gemaakt voor bedrijven, starters en MKB’ers. Van portfolio pagina tot complete webshop, alles kan. Al onze websites zijn uniek, mobiel vriendelijk en gemakkelijk zelf te onderhouden.

Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website. Voor de prijs hoef je het niet te laten, zo heb je al een website vanaf € 600,-

Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Of neem rechtstreeks contact op.

Pim van Wijchen
T: 0031 6 39 88 88 25
E pim@sintlucasnxt.nl