• Bachelor Creative Business Studies

    De Bachelor Creative Business Studies is een nieuwe opleiding die creatieve en zakelijke skills verenigt. Bij U.NXT kun je op je eigen tempo studeren. Dit is een van de focuspunten van het curriculum. U.NXT gaat je helpen om een behendige professional te worden met genoeg creativiteit om de wereld te veranderen.

    De Bachelor Creative Business Studies is een internationaal multidisciplinair programma dat creativiteit, business, data, talen en technologie combineert tot een zeer unieke opleiding.

    De bacheloropleiding is opgezet in samenwerking met SintLucas en de University of Northampton

     

Vakken

Het gebruik van MOOCs (Massive Open Online Courses) geeft ons de mogelijkheid om constant de beste en meest up-to-date content te gebruiken. Door de data van learning analytics van de MOOCs en ons eigen leersysteem kunnen jij, andere studenten en onze medewerkers jouw voortgang volgen en kun je elkaar helpen en steunen op manieren die eerder nog niet mogelijk waren. De vakken die je gaat volgen variëren van Finance, Technology, Data tot Design, Writing, en Personal and Professional Development.

Real world challenges

Echte challenge geven je een echte ervaring. Hier leer je door creative oplossingen te bedenken voor echte problemen en cases die worden aangeboden door grote internationale bedrijven. Je leert in een gegamificeerde omgeving om je leerervaring te maximaliseren.

Learning experience platform

Tijdens de bachelor maak je gebruik van een Learning Experience Platform (LXP). Dit is een digitale werkplek waar je alle apps en lesinhoud kan vinden. De LXP is ontworpen om sociaal leren te ondersteunen. Je kan discussies aangaan met andere studenten, maar ook je eigen content toevoegen.

Academische ondersteuning

Je profiteert van een team van on-site tutors, online coaches en werkplekmentors. Je voortgang wordt regelmatig gecheckt en je zal vaak nadenken over je sterke en zwakke punten om je succes te garanderen.

Investering

Wil je je eigen toekomst vormgeven? Je voorbereiden op de banen van morgen? U.NXT is een particuliere onderwijsinstelling waar studenten kunnen investeren in hun toekomst en hun eigen weg kunnen bepalen. U.NXT werkt nauw samen met de Universiteit van Northampton en wordt niet gefinancierd door de Nederlandse of Britse overheid.

Apply

Heb je je beslissing genomen? Wil je je eigen toekomst vormgeven? Meld je vandaag aan door het onderstaande contactformulier in te vullen en we nemen contact met je op om je registratie te voltooien. Heb je een vraag? Aarzel niet om ons te bellen of e-mail ons op info@unxt.org.

UNXT.ORG

Contact

U.NXT is powered by SintLucas and the University of Northampton

U.NXT
Kastanjelaan 400
5616 LZ EINDHOVEN
+31 639 571 441
info@unxt.org