Op eigen benen staan

Je moet én hoeft niet alles zelf te kunnen. Bij SiNTLUCASNXT onderstrepen wij graag het motto ‘organise your ignorance’. Daarmee bedoelen we dat je echt niet elk aspect van het ondernemerschap hoeft te beheersen. Er zijn niet voor niks boekhouders, juristen en marketeers. Leg jouw vragen bij hen en maximaliseer je tijd en talent. Bekijk waarmee we je onder andere kunnen helpen.

Bekijk het aanbod

Ondernemen?

Daar komt nog al wat bij kijken. Wij helpen je graag met links naar de juiste instanties en plekken die je moet bezoeken om je eigen bedrijf op te richten en te onderhouden. We bieden je checklists om te kijken of je alles onder controle hebt of we kunnen je ondersteunen door diensten over te nemen.

 

Voordelen van bijscholing via NXT

  • Cursusaanbod op basis van jouw feedback
  • Gratis cursussen of flinke korting
  • Doorontwikkelen in je vakgebied
  • Alles op inschrijving
  • Flexibel qua data

COMING SOON

ACA-certificering professionals

Adobe Certified Associate Visual Design Specialist

Met de Adobe Certified Associate (ACA)-certificering kun je bekwaamheid in Adobe-gereedschappen voor digitale communicatie aantonen. Word een Certified Associate en onderscheid jezelf van andere professionals, verhoog je zelfvertrouwen en breid jouw carrièrekansen uit.

De ACA-certificering toont basisvaardigheden in digitale communicatie, creatie en ontwerp met Adobe-gereedschappen aan.

Een ACA-certificaat is maar liefst 3 jaar geldig!

 Meer informatie

SEO-SEA gevonden worden door Google

Online vindbaarheid verbeteren

Leer de wereld van Google beter kennen door te leren hoe je jezelf of je bedrijf beter online kunt positioneren. Die kennis delen we graag met je. Op basis van jouw behoefte en interesse hierin als alumnus kunnen we samen een datum uitkiezen en de cursus inhoud geven.

 Meer informatie

Verkooptraining

Een tweedaagse cursus waarin je leert hoe je op een effectieve manier leer hoe je opdrachten binnenhaalt en wat de beste strategie is voor jouw bedrijf.

 Meer informatie

Cursus Videografie

95-99% van de video’s op YouTube wordt niet bekeken vanwege slechte (technische) kwaliteit. In deze cursus leer je meer over vormgeving, techniek en storytelling waardoor je een onderscheidende video kunt creëren.

 Meer informatie

Verhoog je ondernemersresultaat

Een eendaagse workshop, waarbij je meer leert over ondernemersmethoden, het versterken van je waarde en word je gecoacht door ontwerpers en ondernemers.

 Meer informatie

Accelerate your creative talent

Zet je talent om naar het niveau van professional met behulp van coaching en training. Met modules als Persoonlijk leiderschapProfessionele Communicatie en Samenwerking en Commercieel Creatief kun je zelf bepalen op welke vlakken jij je verder wil ontwikkelen. 

 Meer informatie

Zelf een idee of wil je anderen helpen?

Neem contact met ons op!