Jezelf blijven vernieuwen in de creatieve industrie

Vanuit NXT bieden wij oud-Sinten de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen in hun vakgebied en daarbuiten. Met bijscholingscursussen en evenementen binnen én buiten het eigen vakgebied bieden wij je de mogelijkheid om bij te leren, in contact te blijven met oud-klasgenoten en docenten en je te blijven ontwikkelen.

Bekijk het aanbod

Waarom bijscholen via NXT?

De creatieve industrie is altijd aan verandering onderhevig. Het is heel belangrijk om bij te blijven in je eigen vakgebied, maar ook goed om verder te kijken dan waar je al goed in bent. Met NXT bieden we je de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen meer te leren binnen en buiten je vakgebied. Wil je bijvoorbeeld een succesvol bedrijf opbouwen? Daar komt ook management, boekhouding en regelwerk bij kijken. Hoe stuur je personeel aan? Met NXT kun je tegen aantrekkelijke prijzen jezelf als creatieve professional altijd blijven ontwikkelen.

Voordelen van bijscholing via NXT

  • Cursusaanbod op basis van jouw feedback
  • Gratis cursussen of flinke korting
  • Doorontwikkelen in je vakgebied
  • Alles op inschrijving
  • Flexibel qua data

De juiste kleur bestaat niet!

Heb je een project liggen en wil je écht goed leren hoe je kleuren optimaal kunt gebruiken? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Je krijgt bij deze cursus drie lesmomenten, met tussentijd van drie weken om aan je project te werken. De docent neemt je mee om de juiste werkmethode te ontwikkelen en jouw project te laten slagen.

 Meer informatie

ACA-certificering professionals

Adobe Certified Associate Visual Design Specialist

Met de Adobe Certified Associate (ACA)-certificering kun je bekwaamheid in Adobe-gereedschappen voor digitale communicatie aantonen. Word een Certified Associate en onderscheid jezelf van andere professionals, verhoog je zelfvertrouwen en breid jouw carrièrekansen uit.

De ACA-certificering toont basisvaardigheden in digitale communicatie, creatie en ontwerp met Adobe-gereedschappen aan.

Een ACA-certificaat is maar liefst 3 jaar geldig!

 Meer informatie

SEO-SEA gevonden worden door Google

Online vindbaarheid verbeteren

Leer de wereld van Google beter kennen door te leren hoe je jezelf of je bedrijf beter online kunt positioneren. Die kennis delen we graag met je. Op basis van jouw behoefte en interesse hierin als alumnus kunnen we samen een datum uitkiezen en de cursus inhoud geven.

 Meer informatie

Verkooptraining

Een tweedaagse cursus waarin je leert hoe je op een effectieve manier leer hoe je opdrachten binnenhaalt en wat de beste strategie is voor jouw bedrijf.

 Meer informatie

Cursus Videografie

95-99% van de video’s op YouTube wordt niet bekeken vanwege slechte (technische) kwaliteit. In deze cursus leer je meer over vormgeving, techniek en storytelling waardoor je een onderscheidende video kunt creëren.

 Meer informatie

Verhoog je ondernemersresultaat

Een eendaagse workshop, waarbij je meer leert over ondernemersmethoden, het versterken van je waarde en word je gecoacht door ontwerpers en ondernemers.

 Meer informatie

Accelerate your creative talent

Zet je talent om naar het niveau van professional met behulp van coaching en training. Met modules als Persoonlijk leiderschapProfessionele Communicatie en Samenwerking en Commercieel Creatief kun je zelf bepalen op welke vlakken jij je verder wil ontwikkelen. 

 Meer informatie

Zelf een cursus aan te bieden of een idee?

Neem contact met ons op!