AFGESTUDEERD

Ben je afgestudeerd aan SintLucas? Dan mag je jezelf alumnus én SINT noemen! Ook als alumnus kan je reageren op onze vacatures.

 

INSCHRIJVENSINTLUCAS

Bachelor opleidingen

Wist jij dat SinLucas, en SiNTLUCASNXT 2 bachelor opleidingen aanbieden? Deze focussen zich volledig op het onderwijs van de toekomst, en jouw creatieve vaardigheden!

Bachelor Creative Business Studies

De Bachelor Creative Business Studies is een nieuwe opleiding die creatieve en zakelijke skills verenigt. Bij U.NXT kun je op je eigen tempo studeren. Dit is een van de focuspunten van het curriculum. U.NXT gaat je helpen om een behendige professional te worden met genoeg creativiteit om de wereld te veranderen.

De Bachelor Creative Business Studies is een internationaal multidisciplinair programma dat creativiteit, business, data, talen en technologie combineert tot een zeer unieke opleiding.

De bacheloropleiding is opgezet in samenwerking met SintLucas en de University of Northampton

Bachelor Visual Communication

De bacheloropleiding Visual Communication is een verdieping van je vorige opleiding, waarbij je uiteindelijk kan afstuderen in verschillende richtingen: Graphic Design, Illustration, Photography of Mediaproduction (Audiovisual).

Als afgestuurde alumni van SintLucas krijg je de mogelijkheid om door middel van een bridging module deel te nemen aan de één jarige bachelor Visual Communication in samenwerking met de University of Northampton. Je start dus met een Britse bachelor van de School of Arts University of Northampton. De opleiding is Engelstalig.