ALUMNI

 Bij NXT kun je terecht om jouw kennis te delen en uit te breiden. Inspireer, deel en help elkaar met ideeën en opdrachten. Wat je volgende stap ook is, maak hem met NXT!

AANMELDEN ONDERNEMENCURSUSAANBOD

Waarom NXT?

Wellicht ben je bekend met het motto ‘Eens een Sint, altijd een Sint’.
Vanuit die gedachte werken we bij NXT aan het perfecte aanbod voor alle SintLucas alumni. Er zijn veel verschillende paden die je kunt bewandelen met NXT. NXT helpt met ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van een eigen bedrijf tot het beschikbaar stellen van een interactief platform voor alumni.

Het mooiste voor jou is natuurlijk dat dit allemaal gratis aan je beschikbaar is gesteld. Zelfs de door ons aangeboden cursussen zijn voor jou als oud-leerling van SintLucas vaak gratis of met een flinke korting.

Inschrijven is simpel. Dat doe je hier! 

voordelen

  • Gratis interactieve community
  • Cursussen en bijscholing tegen gereduceerd tarief
  • Gratis hulp voor startende ondernemers
  • Inspiratie voor en door de creative community
  • Makkelijke registratie
Background
Community & Inspiratie

In contact komen en blijven met andere Sinten of jouw werk delen? Dat kan via onze community. De plek waar jouw input bepalend is. Laat zien we je bent, inspireer elkaar en leer van elkaar.

Join the community

(Beginnende) Ondernemers

Altijd al gedroomd van een eigen bedrijf, maar weet je niet zo goed wat daar allemaal bij komt kijken? We leggen je graag meer uit en bieden je ook verschillende templates aan, zodat jij zonder zorgen je eigen bedrijf kunt opstarten. Ook voor ZZP’ers die al een tijdje bezig zijn kunnen we hulp bieden in de vorm van ondersteuning bij bepaalde diensten die je als creatieveling zelf liever niet doet.

Meer voor ondernemers

Vergroot je kennis

We bieden alumni verschillende cursussen binnen en buiten het creatieve vakgebied, tegen speciale prijzen of zelfs gratis. Zo kun je denken aan een accreditatie voor bijvoorbeeld Photoshop, maar ook aan een persoonlijkheidstest die jou als persoon verder kan helpen in je professionele leven. Ons doel is om jou te faciliteren bij een leven lang leren.

Bekijk het cursusaanbod

Aanmelden voor alumni

Door te accepteren ga je akkoord met onze privacyregeling en voorwaarden. (verplicht)
Ja

Feedback?

Let us know!
We staan altijd open voor ideeën & verbeterpunten, maar horen het ook graag als je zelf een bijdrage kunt leveren. Je kunt altijd mailen naar info@sintlucasnxt.nl