WEBDESIGN JOB

✓WEBDESIGN JOB ✓STARTDATUM IN OVERLEG ✓THUIS/EINDHOVEN ✓EENMALIG PROJECT ✓20 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

COVA Art Gallery is een kunstgalerij in Eindhoven. Maar niet zomaar één. Hier vind je bijzondere en opvallende kunstwerken die je nog niet eerder hebt gezien!

De opdrachtgever heeft een website die draait op een custom made WordPress Thema. Hij is op zoek naar een NXTer die de website kan voorzien van een fris nieuw ontwerp en dit ontwerp ook kan doorvoeren op bijpassende nieuwsbrief.

Er is eventueel overleg mogelijk met de ontwikkelaar van de website dus het gaat voornamelijk om het maken van een nieuw ontwerp dat creatief en stijlvol is.

 

Samenvatting

Skills
Basiskennis van WordPress, creatief, communicatiefvaardig, ervaring met vormgeving

Op te leveren
Een nieuw ontwerp voor de website van COVA Art Gallery

Opdrachtgever
Ben je op zoek naar unieke en exclusieve kunst? COVA Art Gallery, onze galerie in Eindhoven helpt je graag in je zoektocht naar dat ene perfecte kunstwerk. Het doel van onze galerie in Eindhoven is altijd om jou trots te maken op je huis of kantoor. Jezelf thuis voelen, zowel privé als zakelijk is erg belangrijk. Kunst kan hier een grote rol in spelen. Gezien kunst iets unieks is naast persoonlijke stijl en smaak, is kunst de ideale manier om de uitstraling van je huis of kantoor te versterken. Een keuze in kunst is dan ook een reflectie van persoonlijkheid. Een keus in wie je wil zijn en wat je wil uitstralen. De focus voor ons ligt altijd op kwaliteit en exclusiviteit, al onze kunst is uniek. Onze specialiteit is vooral hedendaagse schilderkunst met af en toe prachtige sculpturen in de collectie.

www.covagallery.nl

Locatie
Thuis of op locatie, Stijp-S, Eindhoven

Aantal uren
totaal 20 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Deadline

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.