FOTOGRAFIE JOB

✓FOTOGRAFIE JOB ✓STARTDATUM IN OVERLEG ✓EINDHOVEN ✓ LANGDURIGE BIJBAAN ✓AANTAL UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

COVA Art Gallery is een kunstgalerij in Eindhoven. Maar niet zomaar één. Hier vind je bijzondere en opvallende kunstwerken die je nog niet eerder hebt gezien!
De opdrachtgever is op zoek naar een fotograaf die op vaste basis af en toe foto’s kan maken van de galerij, deze heeft namelijk continue nieuwe stukken!
De foto’s zullen voornamelijk gebruikt worden voor social media.

Dit is de perfecte job voor een student uit Eindhoven want de Galerij is op Strijp-S. Je kan dus gemakkelijk voor of na school een uurtje of 2 foto’s gaan maken!

Je zal eens per week of eens per 2 weken een uurtje of 2 gaan fotograferen.

Iets voor jou? Let us know!

 

Samenvatting

Skills
Fotografie, fotobewerking

Op te leveren
Diverse foto’s van de galerij

Opdrachtgever
Ben je op zoek naar unieke en exclusieve kunst? COVA Art Gallery, onze galerie in Eindhoven helpt je graag in je zoektocht naar dat ene perfecte kunstwerk. Het doel van onze galerie in Eindhoven is altijd om jou trots te maken op je huis of kantoor. Jezelf thuis voelen, zowel privé als zakelijk is erg belangrijk. Kunst kan hier een grote rol in spelen. Gezien kunst iets unieks is naast persoonlijke stijl en smaak, is kunst de ideale manier om de uitstraling van je huis of kantoor te versterken. Een keuze in kunst is dan ook een reflectie van persoonlijkheid. Een keus in wie je wil zijn en wat je wil uitstralen. De focus voor ons ligt altijd op kwaliteit en exclusiviteit, al onze kunst is uniek. Onze specialiteit is vooral hedendaagse schilderkunst met af en toe prachtige sculpturen in de collectie.

www.covagallery.nl

Locatie
Strijp-S, Eindhoven

Aantal uren
1-2 uren per week

Werkdagen
In overleg | eens per week op locatie Strijp-S

Deadline
In overleg

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.