GRAFISCHE VORMGEVING JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓PER DIRECT ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT✓AANTAL UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

COVA Art Gallery is een kunstgalerij in Eindhoven. Maar niet zomaar één. Hier vind je bijzondere en opvallende kunstwerken die je nog niet eerder hebt gezien!
De opdrachtgever is op zoek naar een creatieve vormgever die aan verschillende catalogi kan werken van kunstenaars die in de gallerij exposeren.

Je bouwt verder op het werk wat door een andere NXTer naar grote tevredenheid is opgeleverd. Hij zal ook zijn werk overdragen zodat je op de hoogte bent van hetgeen er eerder is gemaakt en zodat je een vliegende start kan maken. Het werk bestaat voornamelijk uit het vormgeven van het geheel en opmaak van de tekst en foto’s. Creativiteit en originaliteit wordt toegejuicht.

Het is fijn als je de opdrachtgever ook kan adviseren over papier en drukker. Bij het naar wens afronden van deze opdracht zullen er nog meerdere volgen.
Werken mag lekker vanuit huis of op locatie op Strijp-S in Eindhoven.

 

Samenvatting

Skills
Vormgeving, DTP, print, creativiteit en originaliteit

Op te leveren
Catalogi

Opdrachtgever
Ben je op zoek naar unieke en exclusieve kunst? COVA Art Gallery, onze galerie in Eindhoven helpt je graag in je zoektocht naar dat ene perfecte kunstwerk. Het doel van onze galerie in Eindhoven is altijd om jou trots te maken op je huis of kantoor. Jezelf thuis voelen, zowel privé als zakelijk is erg belangrijk. Kunst kan hier een grote rol in spelen. Gezien kunst iets unieks is naast persoonlijke stijl en smaak, is kunst de ideale manier om de uitstraling van je huis of kantoor te versterken. Een keuze in kunst is dan ook een reflectie van persoonlijkheid. Een keus in wie je wil zijn en wat je wil uitstralen. De focus voor ons ligt altijd op kwaliteit en exclusiviteit, al onze kunst is uniek. Onze specialiteit is vooral hedendaagse schilderkunst met af en toe prachtige sculpturen in de collectie.

www.covagallery.nl

Locatie
Thuis

Aantal uren
totaal aantal uren voor deze job in overleg

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Deadline
Halverwege September

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht met mogelijke verlenging

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.