GRAFISCHE VORMGEVING JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓8 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

De ontwerpen van PIT ontwerp zorgen voor een optimale en duurzame tuinbeleving waarin de klant zichzelf herkent, en misschien nog wel belangrijker: waarin hij zich helemaal thuis voelt.

Dit dynamische tuin-ontwerpbureau is op zoek naar een enthousiaste NXTer die een stijlvol nieuw logo kan ontwerpen.
Het is belangrijk dat dit ontwerp de nadruk legt op het ontwerpen van stijl- en sfeervolle tuinen. Het mag duidelijk zijn dat het gaat om tuindesign en niet met uitvoering zoals bijvoorbeeld bij een hoveniersbedrijf.

Indien de samenwerking bevalt is er de mogelijkheid om mee te denken over een nieuwe huisstijl en website.

Werken kan lekker vanuit huis deze zomer. Hopelijk kan PIT ontwerp na de vakantie dan een flitsende start maken met een fris nieuw logo!

 

Samenvatting

Skills
Ervaring met logo-design

Op te leveren
Een nieuw logo

Opdrachtgever
De ontwerpen van PIT ontwerp zorgen voor een optimale en duurzame tuinbeleving waarin de klant zichzelf herkent, en misschien nog wel belangrijker: waarin hij zich helemaal thuis voelt.

Zij drukken daarom geen eigen stempel op het ontwerp want het eindresultaat moet bij de klant passen. Daarom luisteren ze goed naar de wensen en vragen ze de klant soms het hemd van het lijf. Ze inspireren de klant met ideeën en oplossingen en door goed te luisteren en dóór te vragen, krijgen we alle wensen als puzzelstukjes boven tafel. Vanaf dat moment is PIT ontwerp aan zet. Met veel praktische ervaring en materialenkennis zorgen zij voor een passend ontwerp en gedegen advies.

Het bedrijf richt zich op particulieren en bedrijven die bewust kiezen voor een stijlvolle, bijzondere inrichting van de tuin of bedrijfstuin. Tot de werkzaamheden behoren het uitwerken van een eigentijds tuinontwerp, het opstellen van beplantingsplannen en eventueel technische uitwerking ten behoeve van de realisatie.

www.pitontwerp.nl

Locatie
Thuis

Aantal uren
totaal 8 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Deadline
Eind augustus

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.