VIDEOGRAFIE JOB

✓VIDEOGRAFIE JOB ✓DIVERSE DATA ✓DIVERSE LOCATIES ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓UREN NADER TE BEPALEN ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
THUYN & Tables by TIM maken gave designmeubelen voor consumenten. Ze gaan uit van onze eigen kracht en hebben meer dan 50 jaar ervaring in houtbewerking en meubeldesign. Ze leveren hoogwaardige meubelen via hun webshops. Ze hebben een prachtige showroom in Schijndel waar je veel inspiratie op kan doen.

Om de uitgebreide collectie goed in kaart te kunnen brengen zijn ze voor diverse momenten op zoek naar een videograaf die tijdens fotoshoots toffe video’s kan maken.
Deze fotoshoots kunnen op verschillende locaties plaats vinden, in Noord Brabant, Limburg of het zuiden van Gelderland.
Ook is het tof om af en toe een video te maken van (nieuwe) collecties die in de showroom in Schijndel staan.

De (korte) video’s zullen gebruikt worden ter promotie op social media en de website, of kan ingezet worden voor advertising.

Heb jij een goed gevoel voor beelden die klanten willen zien? Kan jij het beste in de producten naar boven brengen door midden van korte dynamische video’s? Dan zoeken wij jou!

 

Samenvatting

Skills
Gevoel voor het maken van korte video’s voor commercieel doeleinde

Op te leveren
Diverse video’s

Opdrachtgever
THUYN & Tables by TIM maken gave designmeubelen voor consumenten. Ze gaan uit van hun eigen kracht en hebben meer dan 50 jaar ervaring in houtbewerking en meubeldesign. Ze leveren hoogwaardige meubelen via hun webshops.
Bij THUYN kan de klant de massief eikenhouten tuinmeubelen modulair samenstellen met de favoriete hoekopstelling, soort kussens en kleur van de kussens voor op de loungebanken. Ze verkopen ook robuuste buitenkeukens, speciaal gemaakt voor kamado’s.
Bij Tables by TIM kan de klant een eetkamertafel volledig zelf samenstellen van vorm, afmeting, toplaag, kleur toplaag, randafwerking, tafelpoot tot kleur van de tafelpoot. Daarnaast verkopen ze ook eetkamerstoelen om de set compleet te maken.
www.thuyn.nl / www.tablesbytim.nl

Locatie
Diverse locaties

Aantal uren
Aantal uren nader te bepalen

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Deadline
N.v.t.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.