VIDEOGRAFIE JOB

✓VIDEOGRAFIE JOB ✓Z.S.M. ✓DEN BOSCH ✓EENMALIG PROJECT ✓30 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
BG.legal is een advocatenkantoor in Den Bosch dat kansen ziet!
Zo ook in de samenwerking met een enthousiaste NXTer.

Om hun moderne uitstraling kracht bij te zetten zouden ze graag een aantal korte video’s willen maken over diverse onderwerpen. De eigen advocaten van BG.legal zullen dienst doen als presentator en teksten verzorgen. Aan jou de taak om te zorgen voor professionele en frisse video’s. Van script tot filmen en monteren.
De video’s zullen een wervende en/of informerende functie hebben en BG.legal ziet dit graag in de vorm ‘kort maar krachtig!’.

Beelden kunnen geschoten worden op het kantoor van BG.legal in Den Bosch. Nabewerking en editing kan uiteraard lekker vanuit huis.

Een toffe job om jouw portfolio mee uit te breiden. Wie roept?!

 

Samenvatting

Skills
Kennis van het maken van professionele bedrijfsvideo’s

Op te leveren
4-6 korte video’s van hooguit enkele minuten

Opdrachtgever
Vijfenveertig jaar ervaring, die het kantoor niet wegwuift maar koestert. Het kantoor is uitgegroeid tot een full service advocatenkantoor met 20 gespecialiseerde advocaten. De snel veranderende wereld vraagt om vernieuwende inzichten en grensverleggende benaderingen. Om onderscheidende competenties en bovenal: de scherpzinnigheid om bedreigingen te vertalen naar mogelijkheden.

BG.legal is stevig geworteld in Noord-Brabant. Gehuisvest in de drie grote steden: ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Aangevuld met spreekuurlocaties in Boxtel en Oisterwijk. De nieuwe locaties bieden de advocaten en medewerkers de ruimte om optimaal en efficiënt samen te werken in specialistische teams. Toegankelijk en bereikbaar om nog sneller antwoord te kunnen geven. Met een nieuwe, aangescherpte focus. Gericht op Tech, Vastgoed, en Zorg.

BG.legal ziet kansen. Kansen om uit elke situatie het beste resultaat te halen. Kansen om te innoveren en te groeien, in zakelijk en persoonlijk opzicht. Kansen om in te haken op trends en ontwikkelingen: regionaal, nationaal én internationaal. Vandaar BG.legal

www.bg.legal

Locatie
Den Bosch / Thuis

Aantal uren
30 uur voor deze job

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Deadline
Z.s.m.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.