FOTOGRAFIE JOB

✓FOTOGRAFIE JOB ✓DEVEMBER 2021 ✓BREDA, EINDHOVEN, DENBOSCH, HELMOND & TILBURG ✓EENMALIG PROJECT ✓25 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Brabant heeft veel moois om te laten zien! Brabantstad wil dat ook maar al te graag en daaraan kan jij bijdragen.

Zij willen starten met het opbouwen van een beeldbank waarin de highlights uit de diverse steden in beeld worden gebracht. Deze kunnen uiteindleijk in verschillende communicatie uitingen getoond worden.

Breng jij de parels van Breda, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg en het provinciehuis in beeld? Denk hierbij aan culturele highlights zoals de hightech campus in Eindhoven, spoorzone Tilburg maar ook duurzame mobiliteit, de mooie landschappen en tiny houses uit bovengenoemde steden.

Wat er nu precies wordt gefotgrafeerd door jou moet nog worden bepaald. Hierin mag en kan jij jouw creativitiet zeker kwijt! Belangrijk is dat er een beeldbank onstaat met een specifieke stijl; ben jij de beeld tovenaar die ons mooie Brabant op de kaart zet? Reageer dan zeker!

 

Samenvatting

Skills
Urban/city fotografie

Op te leveren
Beeldmateriaal voor de beelbank van verschillende brabantse steden.

Opdrachtgever
Brabantstad is een samenwerkingsverband tussen de 5 grote steden en de provincie Noord-Brabant. In het leven geroepen om elkaar te versterken! Hieraan zijn een aantal themás gekoppeld, namelijk de volgende: Mobiliteit, Digitale stad, Duurzame verstedelijking, Cultuur & sport & sociaal-maatschappelijk. De 5 steden van Breda, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg werken hier samen aan, leren van elkaar en fungeren als kennisdelers voor en met elkaar.

Locatie
Verschillende brabantse steden waaronder: Breda, Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg en het provinciehuis

Aantal uren
25 uur

Werkdagen
In overleg

Deadline
Eind januari 2022

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.