ALLROUND DESIGN JOB

✓ALLROUND DESIGN JOB ✓DECEMBER 2021 ✓SON OF THUIS ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓8 / 16 PER WEEK ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Als grafisch ontwerpbureau heeft EGMD een grote diversiteit aan klanten en opdrachten. Waaronder ook vaak en steeds meer ontwerp klussen. Daarom is er ruimte voor een allround designer!

Ben jij deze creative allround designer die samen met Pieter de gaafste designs maakt en een uitdaging niet uit de weggaat; dan is dit de plek waar jij wilt zijn! Je kunt je rugzak vullen met diverse klussen en zo je vaardigheden rugzak en portemonnee vullen! Denk bijvoorbeeld aan: Branding (Ontwerp logo/huisstijl), Ontwerp magazines, Ontwerp (digitale) brochures, illustraties.

 

Samenvatting

Skills
Je kent de weg in het Adobe pakket (Vooral Photoshop, Illustrator, Indesign)
Je durft out of the box te denken

Op te leveren
Uiteenlopende design klussen

Opdrachtgever
EGMD creative agency is de nieuwe naam van het bedrijf van Pieter Egmond; oud Lucasser. Het is een ambitieus grafisch ontwerp bureau met grote plannen voor de toekomst. Inmiddels is EGMD creative agency uitgegroeid tot reclamebureau met mooie opdrachten voor leuke klanten.

Als grafisch ontwerp bureau heeft EGMD een grote diversiteit aan klanten en opdrachten. Super veelzijdig en uitdagend. Denk aan het designen en ontwikkelen van websites, maar ook offline middelen zoals magazines, folders, flyers en andere uitdagende ontwerp klussen.

Locatie
Son of thuis

Aantal uren
8 / 16 per week

Werkdagen
In overleg

Deadline
December

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.