WEBDESIGN JOB

✓WEBDESIGN ✓JAN.'22 ✓BOXTEL ✓EENMALIG PROJECT ✓20 UUR ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Het Vrouwengilde Boxtel is een netwerk van en voor vrouwen met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, ontmoeting en ontspanning van de leden binnen dit vrouwengilde. Zij organiseren van alles om samen te ondernemen van activiteiten tot lezingen en cursussen. Dit willen zij natuurlijk graag delen met de buitenwereld en hiervoor hebben zij dan ook een website.

De website van het Vrouwengilde is inmiddels wat verouderd en kan een goede update gebruiken. Ook aan de structuur mag geknutseld worden.

Ben jij de creatieve wordpress guru die het Vrouwengilde helpt een aan heldere, uitnodigende en gebruiksvriendelijke website, reageer dan vooral!

 

Samenvatting

Skills
Ervaring met wordpress en webdesign

Op te leveren
Een heldere, uitnodigende en gebruiksvriendelijke website

Opdrachtgever
Vrouwengilde Boxtel is een netwerk van en voor vrouwen met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, ontmoeting en ontspanning van de leden.

Wij bieden een plek om samen actief bezig te zijn en te blijven.

Vrouwengilde Boxtel is een open en onafhankelijke vereniging die toegankelijk is voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid.

Wij organiseren een breed scala aan activiteiten, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan versterking van de onderlinge sociale contacten, maar ook aan maatschappelijke thema’s.

Locatie
Boxtel / Thuis

Aantal uren
20 uur

Werkdagen
In overleg

Deadline
Maart 2022

Eenmalige opdracht
Aanvang Januari 2022

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.