VIDEOGRAFIE / ANIMATIE JOB

✓VIDEAOGRAFIE / ANIMATIE JOB ✓Z.S.M. ✓EINDHOVEN ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓16 UREN PER WEEK ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
The Student Promise is een platform waarin studenten worden voorbereid op hun volgende stap in persoonlijke ontwikkeling en eerste stappen in hun carrière.

Om de doelgroep van studenten te bereiken is goede content creation erg belangrijk. Te denken valt aan visuals en posts en video/explainers, en andere mogelijkheden om The Student Promise online onder de aandacht te brengen.

Daarom is The Student Promise is op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke student of alumnus die verstand heeft van de volgende zaken:
Videografie
Dankzij de video’s, short- movies die jij creëert wordt de werkwijze en het platform dat The Student Promise biedt uitgelegd.

Animatie
Animaties voor op verschillende kanalen worden door jou ontwikkelt; ook hierin wordt duidelijk wat de werkwijze en het platform van The Student Promise te bieden heeft.

Ben jij de creatieve videograaf / animator die in lijn met de brand guide van de opdrachtgever, begrijpelijke en toffe short movies/ animaties kan creëren, dan zoeken wij jou!


Samenvatting

Skills
Ervaring met het creëren van animaties en video’s.

Op te leveren
Verschillende video’s en animaties waarin de werkwijze en het platform van The Student Promise worden uitgelegd.

Opdrachtgever
The Student Promise is een platform waarin studenten worden voorbereid op hun volgende stap in persoonlijke ontwikkeling en eerste stappen in hun carrière.

Het bestaat uit verschillende fasen die van belang zijn in de ontwikkeling van studenten in het vinden van een geschikte baan, een uitgebreide Knowledge Base en een Development Center.

Op dit moment is The Student Promise actief in Nederland, Roemenië̈, Turkije en India. De ambitie is om een wereldwijd platform te worden voor studenten.

De uitingen zijn in het Engels.
Er wordt Nederlands op het hoofdkantoor gesproken.

www.thestudentpromise.com

Locatie
Eindhoven

Aantal uren
16 uren per week

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.