CONTENT CREATION JOB

✓CONTENT CREATION ✓ZSM ✓THUIS ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓8 UUR PER WEEK ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Getsales wil hun webshops en merken naar een nieuw level tillen en dat gaan ze met name doen door productcontent te optimaliseren. Denk hierbij aan het bewerken van productfoto’s en het maken van extra content om verkopen te stimuleren.

Productfoto’s
In hun eigen fotostudio maken ze foto’s van de producten. Ze willen de productafbeeldingen aantrekkelijker maken voor de consument en ook meer informatie geven via onze productafbeeldingen op Bol.com, Amazon en hun webshop. Denk dan aan het verwerken van belangrijke productdetails in productfoto’s. Niet alleen ter aanvulling op de foto, maar ook ter verfraaiing. Dit alles dient te gebeuren binnen hun huisstijl. Overigens kun je ook bijdragen aan het design van hun huisstijl, omdat deze nog niet vaststaat.

Banners
Daarnaast ga je ook meehelpen met het maken van banners voor op onze webshops en social media. Ook weer binnen de nog te ontwerpen huisstijl.

Samenvatting

Skills
Voor deze werkzaamheden is ervaring met het Adobe pakket belangrijk.

Op te leveren
Banners voor op social media en de webshops

Opdrachtgever
Getsales is een E-commerce bedrijf met diverse webshops en eigen merken. Voorbeelden van webshops zijn www.dartshopper.nl, www.lightexpert.nl en www.superwoonwinkel.nl.

www.getsales.nl/

Locatie
Thuis

Aantal uren
8 uur per week

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
Zsm

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?