VIDEO JOB

✓VIDEO JOB ✓2 OKTOBER 2021 ✓KAATSHEUVEL ✓EENMALIG PROJECT ✓25 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
De Brandnewday Foundation is een stichting die jaarlijks een dag Family Fun Day (FFD) organiseert voor kinderen/jongeren met NCL/Batten disease. Dit jaar bestaat de stichting 20 jaar en wordt tevens voor de 20e keer deze FFD georganiseerd. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 2 oktober 2021 in Villa Pardoes in Kaatsheuvel.

De Brandnewday stichting wil een impressie van de FFD dag in de vorm van een video laten vastleggen. De dag start rond het middaguur, er wordt dan een gezamenlijke lunch uitgedeeld waarna er een aantal activiteiten georganiseerd worden; belevingstheater, kinderboerderij, muziek, knutselen. Deze activiteiten duren tot het einde van de middag waarna de dag wordt afgesloten met en gezamenlijk buffet. De groep bestaat uit 100 deelnemers en 40 vrijwilligers om de gezinnen een prachtige dag te bezorgen.

Het is de bedoeling dat er 2 video’s gemaakt worden van het geschoten materiaal:
– Een korte videoclip impressie die een indruk van de dag en activiteiten toont die gebruikt kan worden als promotie en kennismaken voor nieuwe gezinnen. Duur ong. 3min.
– Een verslag van de dag die als herinnering met gezinnen (en vrijwilligers) gedeeld kan worden. Deze video mag wat langer zijn.

De films moeten voorzien worden van audioscriptie (eis).
Lijkt jou dit een toffe klus? Reageer dan snel op deze job!


Samenvatting

Skills
Filmen en monteren

Op te leveren
2 video’s (zie hierboven)

Opdrachtgever
De Brandnewday Foundation, opgericht in het voorjaar van 2001, zet zich in voor het leven en welzijn van kinderen met NCL (CLN/Batten/BSV). Onze stichting wordt gevormd door een enthousiaste groep vrijwilligers die heeft besloten actie te ondernemen om bijzondere momenten te creëren voor jongeren met NCL. Wij trekken ons het lot van jongeren met NCL aan omdat zij lijden aan een aandoening waardoor zij zowel geestelijk als lichamelijk een omgekeerde ontwikkeling doormaken. De BrandNewDay Foundation wil voor deze kleine en onbekende groep jongeren en hun familie een verschil maken in het leven.

www.brandnewday.org

Locatie
Villa Pardoes Kaatsheuvel / Thuis

Aantal uren
totaal 25 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | op locatie | vanuit huis 

Deadline
Draaidag 2 oktober. Deadline 30 oktober.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.