GRAFISCH DESIGN JOB

✓GRAFISCH DESIGN & MEER ✓DATUM ✓EINDHOVEN ✓UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Ben jij als grafisch vormgever in spé op zoek naar een stukje ervaring en de eerste stappen in het vak? Zie jij het als een uitdaging onze bestaande huisstijl verder te helpen optimaliseren?

Fontys wil in haar communicatie richting al haar doelgroepen herkenbaar en eenduidig zijn als afzender. Onze studenten en medewerkers willen steeds vaker zelf aan de slag met de opmaak van verschillende uitingen. Daarom zijn we op zoek naar een grafisch vormgever in spé die helpt Fontys als merk naar een hoger plan te tillen. Door het ontwerpen, doorontwikkelen en optimaliseren van de diverse huisstijl sjablonen, het (re)organiseren van Fontys beeld- en videomateriaal en het up-to-date houden van de Fontys huisstijlsite. Je bent niet bang voor (on)bekende CMS systemen (Canva, Mailchimp, Fontys beeldbank). En heb je ook nog eens verstand van social media, dan ben jij helemaal de persoon die we zoeken! Jouw uitwerkingen worden gebruikt in diverse drukwerk uitingen, maar ook voor online gebruik zoals op de website, social media, interne informatieschermen etc.

Samenvatting

Skills
– Enige ervaring met vormgeving / dtp
– Organisatorisch talent
– Een kei in communiceren
– Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign beheers je natuurlijk. Powerpoint, Word en Keynote zou een mooie aanvulling zijn.

Opdrachtgever
Fontys is de grootste kwaliteitshogeschool van Zuid-Nederland. Onze opdracht: inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger beroepsonderwijs bieden en praktijkgericht onderzoek doen dat écht iets betekent voor de samenleving. Ons onderwijs en onderzoek sluiten direct aan bij actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de (regionale) samenleving. Met onze (toekomstige) professionals en partners vormen we een groot kennisnetwerk, waarin we samen maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan innovaties in hun werkveld. Een learning community, waar je je kunt blijven ontwikkelen. Een leven lang.

Locatie
Eindhoven (Rachelsmolen) of vanuit huis

Aantal uren
Uren in overleg

Looptijd
September t/m december 2021

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht, maar bij goed resultaat een regelmatig terugkomende job

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.