DESIGN JOB

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓THUIS/BOXTEL ✓EENMALIG PROJECT ✓25 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Helicon MBO Boxtel is een agro-technische school. De opleidingen Hovenier, Loonwerk, Veehouderij en Techniek & Mechanisatie hebben zij in huis.

Bij Helicon MBO Boxtel is er een nieuwe onderwijsvisie omgeschreven voor de student en medewerker van nu en in de toekomst. Graag willen ze met deze opdracht dat de doelen die ze willen bereiken gevisualiseerd worden binnen de school. De manier waarop dit gevisualiseerd wordt staat nog helemaal vrij. Je kan denken aan een infographic, een mooie illustratie, een muurtekening/schildering, een poster etc.

Jouw creatie zal op groot formaat in de school komen te hangen. Door de kracht van het beeld willen ze studenten, medewerkers, gasten en bedrijven laten bewegen richting de visie die we beogen. Door het visueel te maken hopen ze dat ze de visie beter gaan begrijpen, onthouden en toepassen.

De komende jaren zet de school veel in op duurzaamheid. Om dit doel te kunnen behalen willen ze vele innovatieve projecten samen met onze student, medewerkers en de regio gaan opstarten. Om iedereen te laten zien waar ze voor staan en waar we naar toe willen, hebben ze jou nodig!

Natuurlijk ga je een kijkje op locatie nemen om zo tot een goed ontwerp te kunnen komen. Daarnaast kan je ook vanuit huis werken.

Samenvatting

Skills
Creativiteit. Vermogen tot visualiseren.

Op te leveren
Visuals voor de school. De uitwerking hiervan staat vrij.

Opdrachtgever
MBO Helicon Boxtel. Dé agro-technische school van Zuid-Nederland. Voor opleidingen op het gebied van landbouw of groene leefomgeving ben je bij ons van harte welkom!

www.helicon.nl

Locatie
Thuis/Helicon Boxtel

Aantal uren
totaal 25 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor | vanuit huis

Deadline
In overleg

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Heb je een vraag ? Neem dan contact op.

Nikki Bosveld
Recruiter bij SiNTLUCASNXT. Heb jij een vraag over onze jobs? Stuur dan gerust een Whatsapp!

T: 0031 6 1862 4791
E: nikki@sintlucasnxt.nl

Interesse in deze job? Reageer dan via het onderstaande formulier.