BIJBAAN GRAFISCHE VORMGEVING

✓GRAFISCHE VORMGEVING/DTP ✓MEI/JUNI ✓EINDHOVEN ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓UREN IN OVERLEG ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

Media Advies Eindhoven is een ware duizendpoot als het gaat om het overbrengen van (commerciële) boodschappen.
Van grafisch ontwerp van alles wat je kan bedenken tot hele campagnes, niks is te gek.
1 van de zaken die Media Advies Eindhoven graag en goed doet is het ontwerpen van magazines en krantenartikelen. Hierin kunnen ze wel wat ondersteuning gebruiken en het lijkt hen leuk om samen te werken met een student of alumnus van SintLucas!

Het gaat om een vaste bijbaan voor een aantal uren per week of maand. Het exacte aantal uren zal in overleg gaan. Je zal gaan werken op het kantoor van Media Advies Eindhoven (in, je raadt het al, Eindhoven!) zodat je gemakkelijk vragen kan stellen en je écht onderdeel wordt van het team.

Je gaat mee met de flow en zal taken oppakken die er op dat moment liggen, allemaal rondom het opmaken en vormgeven van magazines en kranten.

Dé perfecte kans voor jou om jouw ervaring uit te breiden op het gebied van vormgeven maar ook om écht deel uit te maken van een tof creatief team. Daarnaast zorgt deze bijbaan er ook nog eens voor dat je structureel een centje bij kan verdienen.

Media Advies Eindhoven heeft een klein maar gezellig team en zoeken een keileuke grafische topper met een sterk sociaal DNA die zin heeft om leuke kranten en magazines te maken maar daarnaast ook de creativiteit bezit om een nieuw concept te bedenken en vorm te geven.

Samenvatting

Skills
Ervaring met Photoshop, Indesign en Illustrator

Op te leveren
Toffe ontwerpen

Opdrachtgever
Media Advies Eindhoven is een Full Service reclamebureau en ontwerpt creatieve concepten voor diverse opdrachtgevers, zoals o.a. het Maxima Medisch Centrum, Genneper Parken en Winkelcentrum Woensel. Daarnaast is zij ook uitgever van maandelijkse huis aan huiskranten.

Het groeiende medialandschap maakt het bedrijven steeds moeilijker hun doelgroep op effectieve manier te bereiken. En een 13-in-een- dozijn advertentie, website of campagne trekt allang niet meer de aandacht. Media Advies Eindhoven stelt dat een totaalconcept waarin alles klopt, met een eigen identiteit en herkenbaarheid onmisbaar is. De beste ingrediënten hiervoor? Persoonlijke aandacht, passie voor je vak en net dat ene stapje extra zetten. Op die manier kun je een creatieve uiting tot een succes maken, en dát is de kick!”

www.mediaadvieseindhoven.nl

Locatie
Kantoor in Eindhoven

Aantal uren
Aantal uren per week in overleg

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor

Deadline

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd|
Bijbaan voor langere tijd

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?