BIJBAAN FOTOGRAFIE

✓FOTOGRAFIE JOB ✓5 JUNI ✓BREDA ✓EENMALIG PROJECT ✓16 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent. In heel het land worden voorrondes georganiseerd waarvoor jongeren tussen 13 en 18 jaar zich in kunnen schrijven. De jongeren maken een act in één of meerdere van de volgende categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Een vakjury beoordeelt de acts tijdens de provinciale Voorronde en wijst een winnaar aan die Noord-Brabant vertegenwoordigt tijdens de landelijke finale.

De categorie DJ is al jaren erg populair waardoor wij de DJ Contest organiseren omdat het anders niet past op de voorronde. Hier strijden ongeveer twintig jongeren voor zes voorronde plekken.

Op zaterdag 5 juni organiseert Kunstbende Noord-Brabant de DJ Contest in de Mezz in Breda. Voor deze dag zoekt de opdrachtgever een enthousiaste student fotografie die het leuk vindt om de deelnemers en de sfeer van deze dag vast te leggen.

Samenvatting

Skills
Ervaring met het fotograferen van evenementen

Op te leveren
Bewerkte foto’s

Opdrachtgever
Ben je een jonge creator (13-18) met een passie voor kunst? Heb je altijd al een podium gezocht om jouw talent in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater te laten zien? Of wil je soms groeien als Influencer? Schrijf je dan in voor Kunstbende! Wij helpen je groeien in je categorie en brengen je in contact met mensen die jouw hobby of talent delen!

Bij Kunstbende gaat het om jouw ontwikkeling. Om je de kans te geven jezelf op creatief terrein te ontdekken bieden we een groot aanbod aan, bestaande uit workshops; masterclasses; coaching en de voorrondes. Ook leer je andere mensen uit de community kennen via je profiel!

www.kunstbende.nl

Locatie
Mezz (Breda)

Aantal uren
Totaal 16 uren voor deze job

Werkdagen
Fotograferen op 5 juni

Deadline
14 juni oplevering foto’s

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?