BIJBAAN GRAFISCHE VORMGEVING

✓GRAFISCHE VORMGEVING JOB ✓Z.S.M. ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓28 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

COVA Art Gallery is een kunstgalerij in Eindhoven. Maar niet zomaar één. Hier vind je bijzondere en opvallende kunstwerken die je nog niet eerder hebt gezien!

De opdrachtgever is op zoek naar een creatieve vormgever die een mooie catalogus kan maken voor de expositie van Zdenek Konvalina.

Hierbij de samenvatting van de job:

  • Een mooi design maken voor een catalogus van Zdenek Konvalina. De catalogus zal een verzameling zijn van tekst in de vorm van een interview, foto’s uit de studio van de kunstenaar, foto’s van de expositie en foto’s van de opening. A4 lijkt het meest voor de hand liggend, maar de opdrachtgever staat open voor suggesties.
  • Het moet mooi vormgegeven zijn en de stijl moet passen bij de uitstraling van COVA Art Gallery.
  • Het is belangrijk dat het ontwerp (met geringe aanpassingen wanneer nodig) ook te gebruiken is voor catalogussen die nog meer op de planning staan.
  • De catalogus zal rond de +/- 40 pagina’s worden, waarvan de meeste pagina’s foto’s zullen zijn. Er is een voorbeeld beschikbaar in eigen opmaak van de inhoud.

Het eindproduct moet een druk-klaar bestand zijn aan te leveren bij een drukker.

Werken kan lekker vanuit huis.
Indien de samenwerking bevalt wil de opdrachtgever mogelijk vaker met je samenwerken 😉

Samenvatting

Skills
Ervaring met het maken van boekwerken en het opleveren van drukklare bestanden

Op te leveren
Een drukklare catalogus

Opdrachtgever
Ben je op zoek naar unieke en exclusieve kunst? COVA Art Gallery, onze galerie in Eindhoven helpt je graag in je zoektocht naar dat ene perfecte kunstwerk. Het doel van onze galerie in Eindhoven is altijd om jou trots te maken op je huis of kantoor. Jezelf thuis voelen, zowel privé als zakelijk is erg belangrijk. Kunst kan hier een grote rol in spelen. Gezien kunst iets unieks is naast persoonlijke stijl en smaak, is kunst de ideale manier om de uitstraling van je huis of kantoor te versterken. Een keuze in kunst is dan ook een reflectie van persoonlijkheid. Een keus in wie je wil zijn en wat je wil uitstralen. De focus voor ons ligt altijd op kwaliteit en exclusiviteit, al onze kunst is uniek. Onze specialiteit is vooral hedendaagse schilderkunst met af en toe prachtige sculpturen in de collectie.

www.covagallery.nl

Locatie
Thuis

Aantal uren
Totaal 28 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Deadline
Z.s.m.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht met kans op een vervolgopdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?