BIJBAAN VIDEOGRAFIE

✓VIDEO JOB ✓22 MEI ✓EINDHOVEN ✓EENMALIG PROJECT ✓8 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

COVA Art Gallery is een kunstgalerij in Eindhoven. Maar niet zomaar één. Hier vind je bijzondere en opvallende kunstwerken die je nog niet eerder hebt gezien!

Op 22 mei aanstaande zal er een opening van een toffe expositie plaatsvinden bij COVA Art Gallery. De opdrachtgever is op zoek naar een creatieve videograaf die tijdens de opening beelden kan schieten om deze uiteindelijk te monteren tot een dynamisch kort filmpje dat de sfeer van de galerij, kunstwerken en gasten goed weergeeft.

Om het filmpje ook snel te kunnen gebruiken is het fijn als je deze hetzelfde weekend nog zou kunnen monteren.

Samenvatting

Skills
Ervaring met het maken van dynamische korte filmpjes, het maken van sfeerimpressies

Op te leveren
Een korte video en enkele losse stukjes die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld social media.

Opdrachtgever
Ben je op zoek naar unieke en exclusieve kunst? COVA Art Gallery, onze galerie in Eindhoven helpt je graag in je zoektocht naar dat ene perfecte kunstwerk. Het doel van onze galerie in Eindhoven is altijd om jou trots te maken op je huis of kantoor. Jezelf thuis voelen, zowel privé als zakelijk is erg belangrijk. Kunst kan hier een grote rol in spelen. Gezien kunst iets unieks is naast persoonlijke stijl en smaak, is kunst de ideale manier om de uitstraling van je huis of kantoor te versterken. Een keuze in kunst is dan ook een reflectie van persoonlijkheid. Een keus in wie je wil zijn en wat je wil uitstralen. De focus voor ons ligt altijd op kwaliteit en exclusiviteit, al onze kunst is uniek. Onze specialiteit is vooral hedendaagse schilderkunst met af en toe prachtige sculpturen in de collectie.

www.covagallery.nl

Locatie
Eindhoven/Thuis

Aantal uren
Totaal 8 uren voor deze job

Werkdagen
22 mei | vanuit huis

Deadline
24 mei

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?