BIJBAAN VIDEO/FOTOGRAFIE

✓VIDEO/FOTOGRAFIE ✓PER DIRECT ✓VUGHT/DEN BOSCH ✓ LANGDURIGE BIJBAAN ✓8 UUR PER WEEK ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Vader Paul en zoon Didier zijn samen WijnExpress begonnen. Beiden geboren ondernemers wilden ze graag hun liefde voor wijn met alle wijnliefhebbers van Nederland delen!

Nu willen ze op verschillende vlakken hun bedrijf laten groeien. 1 daarvan is de zichtbaarheid. Om dit te kunnen realiseren zoeken ze een getalenteerde student of alumnus van SintLucas die verstand heeft van video- en/of fotografie.

Het betreft een vaste bijbaan van minstens 8u per week voor zeker een half jaar. Indien het goed bevalt van beide kanten kan er langer samengewerkt worden. Locaties van WijnExpress bevinden zicht tussen Vught en Den Bosch en het heeft de voorkeur van de opdrachtgever dat je op locatie werkt.

De opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige student die aan de hand van een briefing of opdracht grotendeels zelf uit de voeten kan. Ook jouw eigen ideeën zijn natuurlijk welkom.

Ben jij toe aan een vaste bijbaan waar je écht kennis kan maken met de organisatie en jouw skills voor meerdere projecten en opdrachten kan inzetten? Dan is deze bijbaan zeker wat voor jou!

Samenvatting

Skills
Ervaring met het uitvoeren van fotografie- en/of videojobs.

Een zelfstandige houding

Op te leveren

Opdrachtgever
Wijn-Express heeft maar één doel en dat is zorgen dat alle wijnliefhebbers in Nederland een heerlijk glas wijn kunnen drinken. Wij concentreren ons dan ook maar op één ding: Topwijnen aanbieden tegen enorm lage prijzen! Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij dit realiseren. Bij ons geen dure vertegenwoordigers of deelnames aan wijnevents. Het grote voordeel van al deze besparingen is dat wij voor u de prijzen laag kunnen houden.

Slepen met wijndozen? Dat is bij ons niet nodig! 24 uur per dag kunt u op Wijn-Express uw order plaatsen en binnen 48 uur heeft u uw wijn in huis door onze persoonlijke bezorging (mits u binnen het gebied valt). Het enorme assortiment dat wij in onze wijnkelder voor u tot beschikking hebben bestaat uit meer dan 100 verschillende wijnen. Deze wijnen zijn afkomstig uit toonaangevende wijngebieden binnen Europa. Zowel (bio) wijnen, prosecco, champagne als port kunt u bij Wijn-Express bestellen voor spectaculair lage prijzen. Ook voor advies bij het maken van de lekkerste en meest bijpassende keuze staan wij voor u klaar.

www.wijnexpress.nl

Locatie
Vught/Den Bosch

Aantal uren
8 uur per week

Werkdagen
In overleg | eens per week op kantoor

Wanneer
Z.s.m.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd, in eerste instantie voor 6 maanden

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?