BIJBAAN DTP-JOB

✓DTP-JOB ✓14 MEI OPLEVEREN ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓30 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Ieder jaar wordt er een jaarboek vmbo uitgegeven, voor het schooljaar 2020-2021 is het ontwerp gemaakt door 2 NXTers!

Het vmbo jaarboek is een herinneringsboek, in de eerste plaats voor de eindexamenkandidaten van het vmbo. Het boek wordt uitgereikt tijdens de diploma-uitreiking. Daarnaast wordt het als relatiegeschenk gegeven aan bijvoorbeeld basisscholen.

Nu het ontwerp is gemaakt zoeken we een ervaren DTP’er die de finishing touch kan geven en het boek gereed kan maken voor de drukker.

Opzet
In het jaarboek heeft iedere leerling (+/- 125 leerlingen) een spread waarin hij/zij iets vertelt over zichzelf, de leukste herinnering aan school, een foto van de leerling en beelden van werk dat ze tijdens hun vmbo-opleiding gemaakt hebben.

Verder bestaat het boek uit een aantal pagina’s van mentoren die iets over hun mentorklas vertellen met een klassenfoto/foto van zichzelf.

Opdracht
Het concept en de formats zijn gemaakt door 2 studenten van CM, ook via een NXT opdracht. De content is verzameld door mijn collega Diana Vos. Deze content moet nu in de formats gezet worden. Daarnaast moet het ontwerp voor de cover en de schutbladen nog vertaald worden naar een format dat technisch in orde is en gedrukt kan worden. Het gaat om 20 uur DTP-werk verwachten wij en 10 uur concept cover omzetten in format, plus contact met de drukker en overleg met Diana.

We zoeken een student of oud-student die goed kan DTP-en en die ervaring heeft met drukwerk, contact met drukker etc.

Samenvatting

Skills
Ervaring met vormgevring/DTP

Ervaring met bestanden drukklaar opleveren

Op te leveren
Een drukklaar eindversie van het Jaarboek

Opdrachtgever
SintLucas, vakschool voor creatief talent.

SintLucas begeleidt creatieve talenten naar een mooie toekomst én draagt daarmee bij aan betekenisvolle creativiteit in de veranderende samenleving.

Bij SintLucas zien we elke dag wat creativiteit oplevert. En dat gaat verder dan het maken van mooie producten. Creativiteit betekent nog meer. Creativiteit stelt mensen namelijk in staat om niet alleen te creëren maar ook te innoveren. En innovatie is hard nodig om de complexe vraagstukken die op onze samenleving en organisaties afgekomen het hoofd te bieden. Vraagstukken die niet op te lossen zijn door morgen hetzelfde te blijven doen als vandaag. In het betekenisvol maken van creativiteit wil en kan SintLucas een belangrijke rol spelen.

www.sintlucas.nl

Locatie
Thuis

Aantal uren
Totaal 30 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
Start z.s.m. oplevering uiterlijk 14 mei

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?