VIDEO JOB

✓VIDEOJOB ✓16 APRIL ✓EINDHOVEN ✓EENMALIG PROJECT ✓12 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Muziekgebouw Eindhoven is op zoek naar een bevlogen student die kan filmen én dynamische edits maakt.  

Muziekgebouw Eindhoven is partner van de landelijke Kindermuziekweek (9-18 april 2021). De titel daarvan laat zich niet zo moeilijk raden en mag zomaar gezien worden als equivalent van de Kinderboekenweek. Dit jaar wordt de 3e editie gehouden en alweer de 2e in het corona-tijdperk helaas. 

Toch worden er zowel online als offline veel toffe evenementen georganiseerd! Om fysiek iets muzikaals naar de kinderen te kunnen brengen gaan ze vanuit het Muziekgebouw met een heuse brassband langs een aantal basisscholen onder de noemen Schoolpleinconcert. 

Gezien de spanningsboog van de kids zal de band per school in zo’n 10 minuutjes iets feestelijks neerzetten. Het gaat er dan vooral om dat de kinderen onder de indruk raken van het ‘muzikaal geweld’ van de brassband en niet om ze te vervelen met verplichte culturele kost. 

Om deze fantastische dag vast te leggen willen ze er een filmpje van maken die dag erna al online kan staan om in het programma van de Kindermuziekweek te worden opgenomen. 

Samenvatting

Skills 
Film- en editskills 

Op te leveren 
Een filmpje van enkele minuten 

Opdrachtgever
Muziekgebouw Eindhoven 

Het Muziekgebouw Frits Philips is een concertgebouw in Eindhoven. Het staat in het overdekte winkelgebied Heuvel aan de Markt. Het muziekgebouw is vernoemd naar Frits Philips, de zoon van een van oprichters van de Philipsfabrieken. Het werd in 1992 geopend door koningin Beatrix. Er worden concerten van klassieke muziek, jazz en popmuziek gegeven. Het gebouw is sinds 2013 de thuisbasis van philharmonie zuidnederland, het symfonieorkest dat het resultaat is van de fusie tussen Het Brabants Orkest en het Limburgs Symfonie Orkest. 

www.muziekgebouweindhoven.nl 

Kindermuziekweek
De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van 13 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector die hun krachten gebundeld hebben om jaarlijks een 10-daagse Kindermuziekweek te realiseren.

Als Stichting Kindermuziekweek willen wij ieder jaar 10 dagen lang alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek. 

www.kindermuziekweek.nl 

Locatie
Eindhoven 

Aantal uren 
totaal 12 uren voor deze job 

Werkdagen 
16 april, filmen op locatie, editen kan thuis 

Wanneer 
Deadline: 17 april 

Eenmalige opdracht 

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?