BIJBAAN WEBDESIGN

✓WEBDESIGN✓APRIL-MEI ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓30 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
SatDesign is een webdesignbureau zoals je ze vaker ziet. Meer dan tien jaar geleden begonnen op een (studenten)zolderkamer en sindsdien mogen werken aan honderden toffe projecten. Ze ontwikkelen websites, webshops en digitaliseren bedrijfsprocessen.
Dit doen ze in WordPress of in hun eigen CMS.

SatDesign wordt gerund door Pepijn (programmeur) en Danielle (content en coördinatie).

SatDesign wil graag verder groeien! Daarom zijn ze op zoek naar creatieve talenten die voor hen websites kunnen ontwikkelen in WordPress.
Ze denken namelijk dat de combinatie tussen jouw creativiteit en frisse blik en onze ervaring en kennis zorgt voor een ijzersterk resultaat voor hun klanten.

De opdracht
Ken je dat? De schilder die niet aan het schilderen van zijn eigen huis toekomt? Zo is het ook met de website van SatDesign. Als webdesignbureau lopen ze over van de opdrachten en komen ze vaak niet toe aan het vernieuwen van hun eigen website. Daarom willen ze dat graag uitbesteden. Voor hen direct een goede mogelijkheid om ervaring op te doen met de talenten van SiNTLUCASNXT.
Ze willen in de toekomst namelijk meer opdrachten gaan aanbieden als de samenwerking bevalt.

Lees hieronder verder.

Samenvatting

Vervolg opdracht omschrijving:
Wat verwachten we van je?

  • Het ontwikkelen van een homepage en meerdere (ongeveer 7) subpagina’s.
  • Je gebruikt hiervoor WordPress Elementor (Dat is een vereiste. Heb je nog geen ervaring? SatDesign kan je hierin begeleiden!), we beschikken bijvoorbeeld over de plugins Crocoblock en Essential Addons.
  • De vormgeving gebeurt in overleg met SatDesign. We willen graag dat jij een voorstel doet, gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Samen bepalen jullie dan het definitieve ontwerp waarna je dit uitvoert in WordPress Elementor.
  • Teksten en foto’s worden aangeleverd.

De website wordt een co-creatie tussen jou en SatDesign. We denken dat we zo het beste resultaat behalen. Een succesvolle samenwerking zorgt mogelijk voor meer opdrachten in de toekomst.

Skills
Webdesign
Wordpress (Elementor)

Op te leveren
Website in WordPress

Opdrachtgever
Al sinds 2002 helpt SatDesign MKB-ondernemingen met het brengen van een sterke online boodschap. Dat doen we met professionele en overzichtelijke websites, gevuld met waardevolle content. Hierbij maken we gebruik van WordPress en ons eigen ontwikkelde Content Management System (CMS).

Bij ons staat de behoefte van de klant centraal. We gaan een partnerschap aan met onze opdrachtgevers. Tijdens het ontwikkelproces, maar ook daarna. Want die behoefte verandert in de loop van de tijd. Daarom zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers bijvoorbeeld teksten en foto’s makkelijk zelf kunnen aanpassen. En lukt dat niet? Of wil je ontzorgd worden? Dan gaat SatDesign aan de slag!

www.satdesign.nl

Locatie
Thuis

Aantal uren
Totaal 30 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
Deadline: Mei

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?