BIJBAAN LOGO ONTWERP

✓LOGO DESIGN ✓EIND MAART ✓THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓10 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

SatDesign is een webdesignbureau zoals je ze vaker ziet. Meer dan tien jaar geleden begonnen op een (studenten)zolderkamer en sindsdien mogen werken aan honderden toffe projecten. Ze ontwikkelen websites, webshops en digitaliseren bedrijfsprocessen.
Dit doen ze in WordPress of in hun eigen CMS.

SatDesign wordt gerund door Pepijn (programmeur) en Danielle (content en coördinatie).

De opdrachtgever is toe aan de volgende stap! Dat betekent dat ze zichzelf op een vernieuwde manier willen presenteren. Daar hoort natuurlijk een mooi, nieuw logo bij.

Zelf denken ze aan paars, kleurverloop en naast de bedrijfsnaam ook een icoon/embleem. Maar ze laten ons graag door jou inspireren!

SatDesign hoopt op een succesvolle samenwerking en zouden het super vinden om uiteindelijk logo-design als extra dienst aan hun klanten te kunnen aanbieden. bieden.

Samenvatting

Skills
Logo design

Op te leveren
Logo

Opdrachtgever
Al sinds 2002 helpt SatDesign MKB-ondernemingen met het brengen van een sterke online boodschap. Dat doen we met professionele en overzichtelijke websites, gevuld met waardevolle content. Hierbij maken we gebruik van WordPress en ons eigen ontwikkelde Content Management System (CMS).

Bij ons staat de behoefte van de klant centraal. We gaan een partnerschap aan met onze opdrachtgevers. Tijdens het ontwikkelproces, maar ook daarna. Want die behoefte verandert in de loop van de tijd. Daarom zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers bijvoorbeeld teksten en foto’s makkelijk zelf kunnen aanpassen. En lukt dat niet? Of wil je ontzorgd worden? Dan gaat SatDesign aan de slag!

www.satdesign.nl

Locatie
Thuis

Aantal uren
Totaal 10 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
Deadline: half april

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?