FOTOGRAFIE JOB

✓FOTOGRAFIE ✓Z.S.M. ✓VALKENSWAARD ✓EENMALIG PROJECT ✓20 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Voor een nieuwe brochure zijn ze op zoek naar een fotograaf die niet terugdeinst van een letterlijk grote klus.

Verschillende producten moeten gefotografeerd worden en dan moet je groot kunnen denken!
Zo zul je kisten fotograferen van 2 of 3 meter, maar ook andere, wat kleinere artikelen zoals spatborden en montagesteunen.

De artikelen zijn uiteraard niet makkelijk te verplaatsen dus het is een vereiste dat je de foto’s op locatie komt maken.

Samenvatting

Skills
Het belichten en fotograferen van producten vanuit verschillende aanzichten.

Op te leveren
Foto’s (nabewerkt) van producten.

Opdrachtgever
Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1994 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Wij produceren zelf en zijn op dit gebied dé specialist. En met succes: Tilbox is de marktleider in haar segment en bedient vele meer dan tevreden klanten.

Wij opereren zowel nationaal als internationaal en leveren aan bedrijven in heel Europa. De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. Ons assortiment bestaat uit zowel kunststof als PVC onderbouwkisten en hebben standaard en hoog afwerkingsniveau. Tilbox heeft voor u de oplossing met optimale benutting van de beschikbare ruimte.

www.tilbox.nl

Locatie
Bij Tilbox in Valkenswaard

Aantal uren
totaal 20  uren voor deze job

Werkdagen
In overleg

Wanneer
Deadline: half april

Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?