BIJBAAN GRAFISCHE VORMGEVING

✓GRAFISCHE VORMGEVING ✓Z.S.M. ✓OP LOCATIE OF THUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓40 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving
Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Voor meerdere grafische klussen zijn ze op zoek naar 1 of 2 creatieve studenten. In eerste instantie zou het gaan om de volgende opdrachten:

  • het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl voor de leer- en ontwikkelplek binnen Tilbox: de Tilbox Academy. Ze zoeken iemand die de Academy een frisse uitstraling kan geven die goed past bij Tilbox als bedrijf.
  • Daarnaast zoeken ze iemand die aan de slag kan met de huidige huisstijl van Tilbox. Deze staat er al, maar ze willen deze graag toegepast hebben op allerlei manieren. Je kan dan denken aan briefpapier, templates voor Powerpoints, Social Media Templates, Personeelshandboek etc.
  • Het herzien van de huidige brochure. De brochure kan een opfrisbeurt gebruiken qua layout en vormgeving en moet voorzien worden van nieuwe foto’s die ook gemaakt zullen worden door een NXTer.

Samenvatting

Skills
Ervaring met het ontwikkelen van huisstijlen en het maken van templates

Op te leveren
Huisstijl, diverse templates en een nieuwe brochure

Opdrachtgever
Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1994 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Wij produceren zelf en zijn op dit gebied dé specialist. En met succes: Tilbox is de marktleider in haar segment en bedient vele meer dan tevreden klanten.
Wij opereren zowel nationaal als internationaal en leveren aan bedrijven in heel Europa. De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. Ons assortiment bestaat uit zowel kunststof als PVC onderbouwkisten en hebben standaard en hoog afwerkingsniveau. Tilbox heeft voor u de oplossing met optimale benutting van de beschikbare ruimte.

www.tilbox.nl

Locatie
Op locatie (Valkenswaard) of vanuit huis

Aantal uren
totaal 40 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
1 mei

Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?