BIJBAAN GRAFISCHE VORMGEVING

✓GRAFISCHE VORMGEVING ✓Z.S.M. ✓VANUIT HUIS ✓EENMALIG PROJECT ✓10 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving:

Bertje Vintage verkoopt de allermooiste vintage items en is daarmee in de voetsporen van haar grote vriend opa Bertje getreden. Deze gedeelde passie wordt nu voortgezet, en aan de oude juweeltjes van opa Bertje worden nu ook spulletjes uit kringloopwinkels toegevoegd die absoluut een tweede leven verdienen.

Om dit mooie merk de uitstraling te geven die het verdiend is Bertje Vintage op zoek naar een enthousiaste student die een nieuw Logo kan ontwerpen. Bertje heeft zelf al wat ideeën maar staat ook open voor jouw creativiteit! Aangezien de verkoop via Instagram verloopt zou ze ook graag bijpassende beelden willen hebben die gebruikt kunnen worden voor de hoogtepunten.

Werken kan lekker vanuit huis!

Samenvatting

Skills
Ervaring met grafisch ontwerpen en het creëren van logo’s/huisstijlen

Op te leveren
Een logo en bijpassende beelden voor de hoogtepunten op Instagram

Opdrachtgever
Bertje Vintage
Mijn opa Bertje was een antiquair die in zijn beroep hart en ziel stak. Totdat het noodlot toesloeg, mijn opa kreeg dementie waardoor hij zijn hobby niet meer kon voortzetten een poosje later overleed hij. De antiek hal bestaat nog steeds en is nog goed gevuld. Ik had aan mijn oma gevraagd of ik er iets mocht uitzoeken als aandenken aan mijn beste vriend opa Bertje. Eenmaal in de hal opzoek naar een aandenken zag ik dat de hal gevuld stond met de leukste items dus in overleg met mijn oma heb ik besloten de spulletjes online te gaan verkopen en de passie van mijn opa gewoon door te zetten. Ik voeg wel ook spulletjes toe die ik uitzoek bij 2e hands winkels en kringloop winkels (omdat ik deze mega leuk vind).  Ik hoop dat alle spulletjes uit de hal een liefdevol thuis krijgen net zoals mijn opa er liefde in stak.

www.instagram.com/bertjevintage

Locatie
Vanuit huis

Aantal uren
totaal 10 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg | vanuit huis

Wanneer
Zo snel mogelijk

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?