ANIMATIE/EDITJOB

✓ANIMATIE/EDITJOB ✓Z.S.M. ✓EINDHOVEN/THUIS ✓EENMALIG PROJECT✓12 UREN VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving:

Adimec B.V. is een wereldwijde opererende onderneming die technisch hoogwaardige camera’s ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf wil in de toekomst meer video content in gaan zetten om hun producten te verkopen. Om hier een start aan te maken, willen ze een intro en outro laten maken die gebruikt kan worden voor alle Adimec video’s.

Mocht de samenwerking bevallen, is de kans zeer aanwezig dat Adimec je in de toekomst vaker gaat vragen om de daadwerkelijke productvideo’s ook te maken.

Samenvatting

Skills
– creativiteit om mee te denken over de content van video’s
– het schieten van beelden
– edit-skills
– technische affiniteit is een pre
– je bent niet bang om creativiteit en initiatief te tonen

Op te leveren
1 intro en 1 outro

Opdrachtgever
Adimec B.V. is een wereldwijde opererende onderneming die technisch hoogwaardige camera’s ontwikkelt, produceert en verkoopt. Vanuit eigen Business Offices in Europa, Azië, Japan/Korea en Noord Amerika (USA) wordt de markt bewerkt. Adimec opereert in drie marktsegmenten: Machine Vision, Medical en Outdoor Imaging (Security, Traffic en Defence). Klanten zijn gerenommeerde ondernemingen (OEM’s) die Adimec als een innovatieve, kritische businesspartner beschouwen. Bij ons bedrijf zijn wereldwijd ca 100 collega’s werkzaam. Adimec heeft in markten voor complexe Electronic Imaging Systemen een unieke positie. Wij zijn telkens in staat om voor klanten specifieke wensen en innovatieve oplossingen te realiseren. Adimec is daarmee onderscheidend in de markt van Electronic Imaging. Ons bedrijf bruist van ambitie en heeft een uitstekend marktperspectief. Continu innoveren, product leaderschip en operational excellence zijn kernwaarden.

Adimec’s reliable industrial cameras for demanding applications

Locatie
Eindhoven/thuis

Aantal uren
totaal 12 uren voor deze job

Werkdagen
In overleg

Wanneer
NTB

Eenmalige opdracht
Eenmalige opdracht

Uurloon
UURLOON (BRUTO)

Wel al ingeschreven?

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?