BIJBAAN GRAFISCHE VORMGEVING

✓GRAFISCHE VORMGEVING ✓Z.S.M. ✓THUIS ✓LANGDURIGE BIJBAAN ✓8U/WEEK VOOR DEZE JOB ✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

Fontys is bezig met de opstart van een nieuw programma, ‘Hybride Leeromgevingen’. Voor dit programma zijn ze op zoek naar een NXTer die een vette huisstijl kan ontwikkelen. Aanvullend moeten er huisstijl items gemaakt worden. Denk hierbij aan presentaties, socials, noem maar op.
Je werkt 8 uur per week, de uren zijn flexibel in te delen. Een toffe klus waar je sowieso de komende 4 maanden mee bezig kan zijn. Als het vanuit beide kanten bevalt is er zicht op een langere samenwerking.

Samenvatting

Skills
Je bent proactief, communicatief sterk, je kunt uitstekend samenwerken in en met diverse teams, maar je werkt ook graag zelfstandig;

Je bent creatief, visueel sterk en in staat om ideeën op te halen en om te zetten in beelden (zoals plaatjes, infographics en folders)

Op te leveren
Vormgeven van diverse templates voor presentatie en documentatie.

Opdrachtgever
Fontys Programma Hybride Leeromgevingen

De afgelopen jaren is binnen het onderwijs de behoefte toegenomen om de scheiding tussen hogeschool en de beroepspraktijk te verminderen. Het is steeds minder vanzelfsprekend om eerst kennis op te doen en deze pas later toe te passen in de praktijk. Het verkleinen van de afstand tussen hogeschool en beroepspraktijk vraagt om andere innovatieve leeromgevingen. Dit zijn leeromgevingen waarin de perspectieven van onderwijs en werkveld samenkomen in een nieuwe hybride context. Binnen deze grens overstijgende leeromgevingen is het van belang dat wordt geleerd, gewerkt en onderzoek wordt gedaan aan de hand van authentieke vraagstukken.

Om deze hybride leeromgevingen te versterken, is Fontys in 2020 een organisatie breed programma gestart, met de ambitie om iedere student als onderdeel van diens opleiding de kans te bieden te leren en onderzoeken in een hybride leeromgeving. De scope van dit strategische programma raakt daarmee aan alle instituten en diensten van Fontys, maar reikt ook over de grenzen van Fontys heen, omdat het werkveld een volwaardige partner is binnen deze grens overstijgende leeromgevingen.

 

Hybride Leeromgevingen (fontys.nl)
Strijp TQ: Dé hybride leeromgeving van de toekomst? (fontys.nl)
(3) De learning journey van het ‘Data Driven Business Lab’​ | LinkedIn

Locatie
Je werkt vanuit huis en komt af en toe voor een overleg naar Fontys locatie Eindhoven

Aantal uren
8u per week

Werkdagen
In overleg

Wanneer
Z.s.m.

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Opdracht voor langere tijd, zeker tot juli 2021 met zicht op langer.

Uurloon

UURLOON (BRUTO)

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Wel al ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?