SOCIAL MEDIA BAAS

✓SOCIAL MEDIA JOB ✓ HALF JANUARI ✓ VANUIT HUIS ✓ LANGDURIGE BIJBAAN✓1-4 UUR PER WEEK✓IETS VOOR JOU? LAAT HET ONS WETEN

Job omschrijving

Hej Hej IJs importeert een prachtige handgemaakte ijsmachine uit Italië. De Rolls-Royce onder de ijsmachines! Kwalitatief heel goed en maakt in 15-20 minuten heel erg lekker ijs. De machine is er in 2 soorten (750 ml en 1,5 liter) en verschillende kleuren. De machine is heel erg geschikt voor de ijsliefhebber die zelf thuis echt Italiaans schepijs wil maken, een hobby kok of een professionele kok in een restaurant. We kunnen ook bijbehorende ingrediënten leveren. De machine is op dit moment op 1 locatie in een winkel te koop en via de website te bestellen. De machine wordt nog niet veel verkocht en gaat moet verandering in komen! Opvallend is dat er tot nu toe relatief veel machines in België zijn verkocht. Dus de online strategie richt zich vooral op Nederland en België. 

 Hej Hej ijs is dus op zoek naar een social media baas die ervoor kan zorgen dat de ijsmachine The CUBE meer aandacht krijgt op de socialsHeb jij ervaring met online marketing campagnes, landingspagina’s en alles wat er bij een toffe campagne komt kijken? Dan is Hej Hej IJs op zoek naar jou! Je werkt vanuit huis, start medio januari/februari met het bedenken en klaar zetten van de campagne en vervolgens vanaf maart t/m juni ben je wekelijks 1 tot 4 uur kwijt met het posten en bijhouden van de campagne. 

Samenvatting

Skills
Kennis van online marketingcampagnes, landingspagina’s, doelgroep benadering etc. 

Op te leveren
Een online marketing campagne  

Opdrachtgever
Met de Professionele CUBE ijsmachine maak je in een handomdraai de lekkerste ijs producten. De machine is uitgerust met een sterke vriesunit waardoor de producten binnen 15 minuten ijskoud uit de machine komen. De CUBE machine is erg geschikt om thuis of in kleinschalige restaurants roomijs, sorbetijs, yoghurt ijs, milkshakes en ijsdranken te maken. 

De werking is eenvoudig: de ingrediënten worden gemixt en in de machine gedaan. De timer op de machine wordt ingesteld op de gewenste tijd en de 2 buttons worden aangezet: 1 button om de vriezer aan te zetten en 1 button om het solide draai mechaniek aan te zetten. De machine is erg degelijk gemaakt en werkt zeer professioneel. De CUBE machine is gemaakt van RVS of gepoedercoat staal waardoor de machine zeer makkelijk schoon te maken is. De CUBE machine is gemaakt van duurzame onderdelen. De machine maakt gebruik van groene koelmiddelen, de motor is energiezuinig en de verpakking is recyclebaar. 

De CUBE wordt met de hand door de beste Italiaanse engineers speciaal gemaakt. 

https://www.hejhej.nl/cube-ijsmachine/ 

Locatie
Vanuit huis 

Aantal uren
Bedenken campagne ca. 8 uur, wekelijks posten 1 tot 4 uur 

Werkdagen
In overleg 

Wanneer
Medio januari / februari ca. 8 uur
Maart t/m juni wekelijks 1 tot 4 uur 

Eenmalige opdracht | bijbaan voor langere tijd
Bijbaan voor langere tijd 

Uurloon

UURLOON (BRUTO)

Wil jij deze baan? Maar sta je nog niet ingeschreven?

Wel al ingeschreven?

Heb je een vraag en wil je dat we contact met je opnemen?